Bestemmingen -> Dubai ->

Dubai

Frank's top 3 hotspots:

1. XL Beach Club, Habtoor Grand Één van de meest luxueuze clubs van de stad. Hier vindt u de "rich & famous". Bekend en geliefd om haar vele party's, kunt u hier iedere dag van 12.00 uur tot 03.00 uur swingend genieten van de beste nationale en internationale dj's."

Dubai_The_Beach_Club_500x333  

2. Souk Madinat Een genot voor uw zintuigen en een geliefde ontmoetingsplek voor de inwoners van Dubai. Deze Arabische markt heeft tientallen kleine boetieks en souvenirstalletjes. Hier kan je o.a. prachtige antiek kopen, een waterpijp aanschaffen of andere leuke herinneringen aan Dubai. Aan de randen van de markt zijn kanalen gegraven waaraan allerlei terrasjes en restaurants zijn gevestigd. U kunt hier met gondels varen waardoor u zich een beetje in Venetië waant. 's Avonds heeft u vanaf de kanalen, een magnifiek uitzicht op de verlichte Burj al Arab (7 sterren hotel dat de vorm van een Dhow (traditionele zeilboot) heeft). Bij de opening speelde Nadal en Federer een partijtje op het helicopterdeck.

Dubai_Souk_Medinat_500x333  

3. The walk, achter het Jumeirah strand Dé boulevard van Dubai, gelegen aan het strand kunt u hier 1,5 kilometer lang, flaneren, kijken en bekeken worden. Met ongeveer 300 winkels, boetieks en restaurants komt u ogen te kort. Mijn tip: ga heerlijk zitten op één van de vele terrasjes en geniet van alles wat er aan u voorbij komt.

Dubai_The_Walk_500x333  

Club@frica uw reisspecialist die u het "echte Afrika" wil laten ervaren.

YouTube