Bestemmingen -> Kenia ->

Kenia

  • Kenia_Masai_Mara_940x430

Wij gaan niet over één nacht ijs. Accommodaties bepalen voor een groot deel uw vakantieplezier. Daarom kiezen wij met uiterste zorg. We bezoeken de accommodaties zelf en evalueren na ieder bezoek van een Club@frica reiziger. Wij geloven in langdurige relaties met onze lodges en guesthouses, want dat komt u, als reiziger ten goede.Hieronder een aantal accommodaties die een goed beeld geven waar wij voor staan.

Tortilis Camp, Amboseli National Park Tortiles_Camp_uitzicht_terras_Kilomanjaro_Kenia_origineel

De beste locatie die een kamp in Amboseli kan hebben! Vanuit uw veranda heeft u een majestueus uitzicht op de Kilimanjaro. Echt even om stil van te zijn. Tortilis staat bekend om haar goede keuken met een Italiaans tintje en met ingrediënten uit eigen moestuin. De naam van het kamp is afkomstig van de Tortilis Acacia, een paraplu-vormige boom die in de omgeving groeit. De waterdrinkplaats bij het kamp trekt in de vroege ochtend, olifanten en giraffen aan. Klik hier voor hun Ibrochure.

Elsa's Kopje, Meru National Park Elsa's_Kopje_Honeymoonsuite_Meru_National_Park_Kenia_origineel

Elsa’s kopje is genoemd naar het leeuwen welpje Elsa dat als wees werd opgevangen door het echtpaar Adamson en later werd vrijgelaten. Later werden zij bekend vanwege de film en autobiografische boekvertaling “Born Free”. Elsa’s kopje is één van de meest elegante lodges in Afrika en ligt in een spectaculaire omgeving. Elsa’kopje ligt verscholen op een rots en is van een afstand bijna niet te zien. Door de hoge ligging, heeft u vanaf uw cottage een prachtig uitzicht over de omgeving. Klik hier voor hun Ibrochure.

Sala's, Masaai Mara SalasCampOutdoorDining800x325

Sala’s Camp is een kleinschalig tented camp (7 tenten) in het zuiden van de Masai Mara op een exclusieve locatie aan de grens met Tanzania. Sala’s Camp is uniek gelegen op de plaats waar de Sand en de Keekerok rivier samenkomen en in het centrum van de wildebeestmigratie. De afgelegen ligging van Sala’s Camp biedt rust, maar tegelijkertijd een overvloed aan wild en de overweldigende natuur. De zeer ruime, Oost-Afrikaanse tenten zijn comfortabel ingericht en beschikken over een ensuite badkamer met “bucket shower”. In uw hangmat voor de tent kunt u heerlijk ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht. Op de oever van de Sand rivier komen regelmatig leeuwen spelen terwijl de andere oever vol staat met zebra’s en gnoes tijdens het migratie seizoen. Zeer zeldzaam in de Mara is dat u hier op game drive kunt gaan zonder een ander voertuig te zien.

Club@frica uw reisspecialist die u het "echte Afrika" wil laten ervaren.

YouTube