Bestemmingen -> Mozambique ->

Mozambique

  • Mozambique_Vilanculos_Dugong_Beach Lodge

Wij gaan niet over één nacht ijs. Accommodaties bepalen voor een groot deel uw vakantieplezier. Daarom kiezen wij met uiterste zorg. We bezoeken de accommodaties zelf en evalueren na ieder bezoek van een Club@frica reiziger. Wij geloven in langdurige relaties met onze lodges en guesthouses, want dat komt u, als reiziger ten goede.

Pareltjes
Hieronder een aantal accommodaties die een goed beeld geven waar wij voor staan. Maar we laten niet het achterste van onze tong zien. Er zijn een paar pareltjes die wij u graag persoonlijk vertellen. Bijvoorbeeld omdat geen andere organisatie deze kent of omdat… Nieuwsgierig geworden? Leuk! Vraag vrijblijvend een reisadvies aan en laat u verrassen.

Hotel Polana
Dit hotel combineert kolonialisme met pure luxe. Al bijna honderd jaar lang is dit het tophotel van Maputo, waar u door grote, kristallen ramen naar de prachtige tuinen, het zwembad en de azuurblauwe oceaan kijkt! De sfeervolle kamers zijn voorzien van alle luxe en een stijlvolle badkamer. Vele bieden uitzicht op de baai. Daarnaast kunt u gebruik maken van de gym en de tennisbanen! Hotel Polana, dat wordt omgeven door prachtige palmbomen, is gesitueerd in een mooie wijk die ten noorden van het centrum is gelegen. De vele restaurants aan Av. Julius Nyerere vindt u op tien minuten rijdafstand van het hotel. Indigo Bay ResortGesitueerd op het eiland Bazaruto (Bazaruto Nationaal Park) dat wordt omgeven door een azuurblauwe oceaan en bekend is om zijn brede zandstranden en prachtige, kleurrijke koraalriffen.

Indigo Bay
Indigo Bay behoort tot de meest stijlvolle lodges van Mozambique; u kunt uw vakantiedagen hier vullen met zonnen, slapen in een hangmat, zwemmen in de zee, duiken of snorkelen en dineren onder de sterrenhemel. De chalets zijn luxueus (o.a. airconditioning, minibar en telefoon) en hebben stijlvolle badkamers (vaak zicht op de blauwe zee). Een privébuitendouche en splash pool behoren ook tot het aanbod.

Klantenrecensies

We willen jullie bedanken voor het wederom perfect organiseren van onze reis naar Botswana / Zambia. De bestemmingen, de zorgvuldig geselecteerde locaties, de belangrijke verbindingen tussen de locaties, allemaal top geregeld. We hebben ons echt geen moment zorgen hoeven te maken. Echt een zorgeloze vakantie, heerlijk. We kunnen iedereen aanraden de organisatie van dit soort speciale en “op maat gesneden” unieke reizen etc. door Clubafrica te laten verzorgen. Nogmaals dank voor deze onvergetelijke vakantie.
 
Klik hier voor meer recensies

Club@frica uw reisspecialist die u het "echte Afrika" wil laten ervaren.

YouTube