Bestemmingen -> Namibië

Namibië

Vorige
Volgende

Waarom een individuele reis naar Namibië?
Een wonderschoon en fotogeniek land met fascinerende en kleurrijke mensen, dieren en landschappen. Een land met zó veel ruimte. Namibië kent nog geen twee miljoen inwoners, op een oppervlakte zo groot als Frankrijk en Duitsland samen. Het verlaten en desperate landschap, is één van de troeven waar toeristen op af komen.

Op uw rondreis in Namibië vindt u één van de oudste woestijnen ter wereld en de hoogste zandduinen, de bekende rode zandduinen van Sossusvlei, met toppen van 300 meter. Witte zoutpannen, versteende boomstammen in het door bergen en eindeloze vlaktes gedomineerde Damaraland, de uitgesleten rotsformaties in de Fish River Canyon en de weidse savannes van Etosha National Park. Maar ook de mensen zijn fascinerend, zoals de Herero, de San en Himba’s. Safari's zijn mogelijk in de Nationale parken Etosha of Caprivi.

Uitstekend te combineren met Botswana en/of Zambia.
Veel klanten van ons, combineren hun rondreis Namibië met een aantal dagen Botswana en/of Zambia. Waarom? Botswana voor haar wild en groenere landschap. U kunt dan kiezen voor het Chobe National Park of de Okavango Delta. 's Werelds grootste inlandse Delta, waar een enorm netwerk aan kanalen en moerassen, een onweerstaanbare aantrekkingskracht op het wild heeft. Zambia vanwege de Victoria Watervallen. Eén van de grootste en meest spectaculaire  watervallen ter wereld. Beide landen kunnen uw individuele rondreis naar Namibië uitstekend aanvullen.

Club@frica uw reisspecialist die u het "echte Afrika" wil laten ervaren.

YouTube