Bestemmingen -> Oeganda

Oeganda

  • Oeganda_Silverback_by_Sandra_Pijl

Waarom een individuele rondreis naar Oeganda?
Oeganda laat een heel ander gezicht van Afrika zien. De dichte regenwouden doen je eerder denken aan de tropische regenwouden van Brazilië, maar wel met het rijke dierenleven van Afrika. De ster van uw reis naar Oeganda is natuurlijk de berggorilla. Oog in oog staan met deze dieren is, binnen ons team unaniem, één van de meest indrukwekkende reiservaringen. 

Ongerept en veelzijdig
Oeganda is puur en ongerept, kent geen massa toerisme, maar is wel goed bereisbaar. Ooit was reizen naar Oeganda voor waaghalzen, maar dat is wel veranderd. Goede toeristische infrastructuur, hoogwaardige safari operators en goede accommodaties maken het land steeds aantrekkelijker. Een individuele rondreis naar Oeganda kent een grote variatie in landschappen; watervallen (Murchinson Falls), savannes, enorme meren, regenwouden, theeplantages en één van de hoogste gletsjers van Afrika. Een verrassend dierenrijk tijdens uw Oeganda safari. Zo ontmoet u uiteraard de berggorilla, badderende giga-nijlpaarden en drinkende buffels tijdens spectaculaire bootsafari’s, boom klimmende leeuwen in de bomen van Ishasha en ontmoet u één van de 700 in het wild levende chimpansees in Kibale Forest.  Tijdens uw reis door deze prachtige landschappen, maakt u ook kennis met de kleurrijke en vriendelijke bevolking! 

Top 20 reisbestemming
Oeganda is uitgeroepen door National Geographic Traveler tot één van de top 20 reisbestemmingen van 2013. En de nummer 1 bestemming van 2012 volgens de Lonely Planet!

Club@frica uw reisspecialist die u het "echte Afrika" wil laten ervaren.

YouTube