Bestemmingen -> Seychellen

Seychellen

  • Banyan_Frank_zwembad_600x360

Waarom een individuele rondreis Seychellen?
De Seychellen zijn dé all-year-round bestemming van Afrika. De eilanden hebben een tropisch klimaat, met temperaturen rond de 26 tot 30 graden. Stranden die behoren tot de mooiste op aarde, een planten- en dierenwereld zo uniek dat ze de status kreeg van werelderfgoed en de beste keuken van alle eilanden in de Indische Oceaan! Niet alleen voor honeymooners en romantici is dit de ultieme reisbestemming, maar ook natuur- en strandliefhebbers zullen genieten van de prachtig groene eilanden.

Onderwaterparadijs
De eilandengroep bestaat uit 115 droomeilanden, waarvan de meeste onbewoond zijn. Mahé is het hoofdeiland, met een indrukwekkend bergachtig binnenland en prachtige flora en fauna. Maar laten we zeker niet de onderwaterwereld vergeten. Met heerlijk warm water, zijn de Seychellen ook voor duikers en snorkellaars een waar paradijs!

Ideale afsluiting Safari
Teneinde dit aardse paradijs te behoeden voor massa toerisme, stimuleert de regering luxe- en duurzaam toerisme. Een bezoek aan de Seychellen vormt de ideale afsluiting van een safari in Oost- of Zuidelijk Afrika. Heerlijk aan het strand alle indrukken verwerken, voordat u weer naar huis vliegt.  

Meer dan zon, zee & strand?
Ja, er is meer. Als Seychellen specialist ervaren wij dat klanten, ook voor een huwelijksreis, graag iets meekrijgen over de bijzondere natuur en het leven op de eilanden zelf. Een mooie manier is bijvoorbeeld om een privé wandeling met een lokale gids te maken, een workshop Creools koken of een lokale wijnproeverij.

 

Club@frica uw reisspecialist die u het "echte Afrika" wil laten ervaren.

YouTube