Bestemmingen -> Tanzania

Tanzania

Vorige
Volgende

Waarom een individuele rondreis naar Tanzania? 15 eersteklas parken Tanzania is de ultieme safari bestemming met 15 eersteklas nationale parken met geweldige kansen om wilde dieren te spotten. Natuurlijk de jaarlijkse grote migratie waarbij meer dan 2,5 miljoen wildebeesten en zebra's migreren van het Serengeti National Park in Tanzania naar de Masai Mara in Kenia. Safari's in Tanzania staan voor authentieke Afrikaanse wildernis met parken zonder omheining, onverharde wegen en oneindige vlaktes. Tanzania is zojuist door safaritoeristen en geprezen experts, verkozen tot het beste safariland in Afrika.

Privé Safari's Tanzania Een individuele rondreis en safari in Tanzania gaat altijd per auto, in een 4-wheel-drive, met eigen chauffeur. Groot voordeel hiervan is dat u met niemand rekening hoeft te houden. U bepaalt zelf uw vertrektijden, wanneer u onderweg wilt stoppen en welke route uw voorkeur heeft. Uw Engelstalige chauffeur is tevens uw privé gids en hun vermogen om dieren te spotten is uitzonderlijk.

Meer dan wildlife? Ja, er is meer. Als Tanzania specialist ervaren wij dat klanten het waarderen als ze ook iets van de cultuur meekrijgen. Een mooie manier is bijvoorbeeld een village hike, aan de voet van de Mount Meru waarbij u kennis maakt met lokale inwoners, een school bezoeken, een kennismaking met een stam of maak een dagtocht door de groene bossen van de Ngorongo krater.

Zanzibar_uitzicht_vanaf_strand_op_boten_in_zee-580 x 175

Zanzibar Ideaal is de mogelijkheid om uw individuele rondreis Tanzania te verlengen met een strandvakantie op Zanzibar eiland. Heerlijk ontspannen aan de parelwitte stranden van dit tropische paradijs. U vliegt in ongeveer 1 uur van Kilimanjaro Airport naar Zanzibar eiland. Zanzibar staat voor adembenemende koraalriffen, een topbestemming voor watersporters (bij uitstek voor duikers en kite-surfing) en pure romantiek. Als u van plan bent iemand ten huwelijk te vragen, dan hebben wij een aantal zeer bijzondere plekken voor u!

Kilimanjaro Kibo top 600 x 175

Kilimanjaro U kunt uw individuele safari naar Tanzania ook combineren met een beklimming van Afrika’s hoogste berg, de Kilimanjaro. Hiervan is de Marangu route het makkelijkst begaanbaar, maar daardoor ook het meest belopen. Wij adviseren onze klanten de Machame of de Rongai route. De Machame route is prachtig, wel iets zwaarder maar daardoor ook rustiger. Via de Rongai route beklimt u de berg vanaf de noordkant, bij de grens van Kenia. Indrukwekkend en veel minder druk. Onze Tanzania specialist, Frank Steijn heeft zelf de kilimanjaro succesvol beklommen en kan u dus uit eerste hand adviseren! Wat voor u de beste route is, hoe zo'n klim er van dag tot dag uit ziet en niet onbelangrijk, hoe u zich het beste kunt voorbereiden.

 

Club@frica uw reisspecialist die u het "echte Afrika" wil laten ervaren.

YouTube