Bestemmingen -> Tanzania ->

Tanzania

Vorige
Volgende

 ccommaties belangrijk
Wij gaan niet over één nacht ijs. Accommodaties bepalen voor een groot deel uw vakantieplezier. Daarom kiezen wij met uiterste zorg. We bezoeken de accommodaties zelf en evalueren na ieder bezoek van een Club@frica reiziger. Wij geloven in langdurige relaties met onze lodges en guesthouses, want dat komt u, als reiziger ten goede. Hieronder vindt u een aantal accommodaties die een goed beeld geven waar wij voor staan.

Kati Kati Tented Camp, centraal Serengeti
Kati_Kati_Tented_Camp_tenten_580x175

Deze kleinschalige, avontuurlijke accommodatie is midden in de Afrikaanse bush opgezet, waardoor u letterlijk de natuur kunt ruiken en horen! U overnacht in een canvas tent met comfortabele bedden, een eigen badkamer met toilet en een zogenaamde "bucket shower". Het water wordt door middel van een haardvuur verwarmd en door de attente staff van Kati Kati voor u verzorgd. Klik hier voor hun Ibrochure.  

Rhotia Valley, Karatu
628_rhotia_valley_spectaculair_uitzicht_580X175

Gelegen in een gebied met koffieplantages en akkerbouw, een totaal andere omgeving dan de rest van het Noordelijk Circuit. U passeert het dorpje Rhotia en maakt kennis met de lokale bevolking. U ziet mannen aan het werk op de koffieplantages, vrouwen bezig met het voorbereiden van de maaltijd en u wordt begroet door spelende kinderen. Een bijzondere accommodatie. Lees verder...

 Lemala Kuria Hills Lodge, Serengeti
Lemala_Kuria_Hills_slaapkamer_580x175

Ontrokken aan het oog, ligt dit luxe permanente camp prachtig verscholen tussen verschillende kopjes en twee valleien, op nog geen 30 minuten van de Mara rivier. De perfecte omgeving voor luipaarden en één van de valleien heet dan ook “Valley of the Leopards”. Met slechts 10 tenten een eigen plunge pool, een binnen en een buiten douche en een bad met een uitzicht op de prachtige vallei, een paradijs in de Serengeti! Klik hier voor hun Ibrochure.

Ngorongoro Farm House, Ngorongoro Krater

Dichtbij de Ngorongoro Krater in een zeer groene en serene omgeving. Vol met kleurige bloemen een totaal andere omgeving dan de droge Serengeti. U kunt hier prachtige wandelingen maken of een bezoek brengen aan een koffieplantage. Klik hier voor hun Ibrochure.

Baraza Resort & Spa, Zanzibar
Baraza_Resort_spa_pool_Zanzibar_origineel_580X175

Aan één van de mooiste stranden van Zanzibar, door Conde Nast Traveler zelfs uitgeroepen tot één van de dertig mooiste stranden ter wereld, ligt het boutique Hotel Baraza Resort & Spa. Hier proeft u de sfeer van het oude Zanzibar in de tijd van de sultans, gecombineerd met alle luxe en comfort van deze tijd. De oosterse invloeden komen terug in de fantastische keuken en in een sprookjesachtige spa. 

Club@frica uw reisspecialist die u het "echte Afrika" wil laten ervaren.

YouTube