Bestemmingen -> Tanzania ->

Tanzania

Vorige
Volgende

Arusha De meeste reizen naar Tanzania beginnen in Arusha. Hiervandaan beginnen de safari's in het noordelijk circuit, langs nationaal parken als Tarangire, Lake Manyara, Ngorongoro en Serengeti. Arusha is meer dan alleen start- en eindpunt van een safari. Je kunt er verschillende leuke dagtochten maken. Zoals kano- en wandelsafari's in Arusha NP.

Arusha National Park

Dit park ligt op 20 kilometer rijden van Arusha en de meeste toeristen hebben geen oog voor dit mooie groene, bergachtige park met een kleine krater, een regenwoud en verschillende vulkanische meren. Op een heldere dag heb je vanuit het park goed uitzicht op de Kilimanjaro. Er is een gevarieerd dierenleven, waaronder de prachtige zwart/witte Colobus apen, meerkatten, bushbucks, buffels, olifanten en giraffen en meer dan 500 vogelsoorten.

Wat nog meer?

Ook kan je vanuit Arusha leuke wandelingen maken op de hellingen van Mount Meru. Tijdens deze wandelingen van ongeveer 15 kilometer ervaar je het echte plattelandsleven in Tanzania. Arusha heeft ook verschillende leuke kleinschalige lodges, waardoor het verblijf hier zeer aangenaam is.

 

Club@frica uw reisspecialist die u het "echte Afrika" wil laten ervaren.

YouTube