Bestemmingen -> Tanzania ->

Tanzania

Vorige
Volgende

Tanzania_migratie_580_x175_

Gorilla's en migratie: De ultieme combinatiereis! Gorilla's in Oeganda en migratie in Tanzania. Alles in één reis, een unieke 19-daagse wildcombinatie!  Privé safari per 4WD met gids, prijs vanaf € 5.125,- p.p. Voor meer informatie bekijk het digitale reisadvies.

Tanzania_serengeti_hoofd_leeuw_580_x_175

Luxe privé safari naar Tanzania met afsluiting Zanzibar:  Een avontuurlijke safari met bijzondere en luxe overnachtingen afgesloten met een week luxe strandverblijf op Zanzibar.  Zo overnacht u in een hotel op de Ngorongoro kraterrand, verblijft u in een farmhouse op een koffieplantage en slaapt u in een luxe tented lodge midden in de Serengeti!  Samen met uw privé chauffeur/gids maakt u prachtige gamedrives in  de Ngorongoro Crater, Tarangire, Lake Manyara en Serengeti National Park.  U sluit de reis af  in een luxe strandverblijf op het exotische eiland Zanzibar. Privé safari per 4WD met gids, 16 dagen, prijs vanaf  € 3.595,- p.p. Voor meer informatie bekijk het digitale reisadvies.

 kind verrekijker uit auto 580x175

Familiereis Tanzania: Een 14-daagse privé safari vanaf € 2.195,- p.p. Spotten van de machtige Big 5, overnachten in een avontuurlijke tented lodge middenin de Serengeti en slapen op een koffieplantage. Daal  samen met uw kinderen de Ngorongoro Crater af, maak kennis met de eeuwen oude tradities van de Masai en bewandel de Mount Meru waarbij u onderweg uitleg krijgt over het leven in de dorpjes en maak een fiets safari naar de oevers van Lake Manyara!  Als afsluiting verblijft u de laatste dagen op de heerlijke witte stranden van Zanzibar en kunt u zelfs met dolfijnen zwemmen! Een reis met voldoende afwisseling en mooie hoogtepunten. Een onvergetelijke reis voor zowel jong als oud! Voor meer informatie bekijk het digitale reisadvies.

Kilimanjaro Expeditie PWR4(WO)MEN:  Voor de sportieve en avontuurlijk ingestelde reizig(st)er, mag de beklimming van Afrika’s hoogste berg niet ontbreken op de bucket list. Ga samen met vrienden/vriendinnen of alleen, deze uitdaging aan! Onder leiding van een gediplomeerde gids, dragers en een kok beklimt u in zeven onvergetelijke dagen deze machtige berg. Aan het eind van de dag zorgen de dragers ervoor dat het tentenkamp is opgezet en worden de voedzame maaltijden vers bereid door de kok die met u meereist. Op de zevende dag begint u middernacht, warm ingepakt en hoofdlampjes aan, met de beklimming van de top! Eenmaal bij zonsopgang de top bereikt, is een onvergetelijk moment die u niet zult vergeten! Prijs vanaf € 1.975,- p.p.. Voor meer informatie bekijk het digitale reisadvies.

 

Club@frica uw reisspecialist die u het "echte Afrika" wil laten ervaren.

YouTube