Bestemmingen -> Tanzania -> Tanzania accommodaties -> Lemala Kuria Hills

Lemala Kuria Hills

Lemala_Kuria_Hills_uitzicht_serengeti_vanuit_slaapkamer_500_x_333

U verblijft in het luxe permanente camp van Lemala, Kuria Hills. Deze accommodatie opende in juni 2013 haar deuren. Het bestaat uit slechts 10 tenten en ligt op een bijzondere plek in de Serengeti, grondgebied van de Kuria stam. Op de verschillende "kopjes" heeft u een prachtig uitzicht over de omgeving. Door de rivier, die door het gebied stroomt, heeft u grote kans om wild te zien, o.a. olifanten, buffels, bushbuck, zebra, cheeta’s, leeuwen en natuurlijk de migratie van de wildebeesten. Zij komen af op de grote hoeveelheid water in het gebied. 

Ontrokken aan het oog, ligt de lodge prachtig verscholen tussen verschillende kopjes en twee valleien, op nog geen 30 minuten van de Mara rivier. De perfecte omgeving voor luipaarden en één van de valleien heet dan ook “Valley of the Leopards”. Game drives, bush walks, bush meals, sundowners en zelfs massages maken dit tot een onvergetelijk verblijf.

De plek van elke tent is zorgvuldig uitgekozen, op een van de kopjes, in de schaduw van bomen of rotsformaties. Het centrale gedeelte van de lodge ligt op het grootste kopje. Enkele tenten kunnen worden geschakeld en zijn daarmee zeer geschikt voor families. Iedere tent ligt op een verhoogd houten terras en heeft een eigen plunge pool, een binnen en een buiten douche en een bad met een uitzicht. Ziet u zichzelf al zitten?

 

Club@frica uw reisspecialist die u het "echte Afrika" wil laten ervaren.