Bestemmingen -> Zambia

Zambia

  • Zambia_Busanga_Plains_940x430

Waarom een individuele reis naar Zambia?
Zambia is een unieke bestemming voor de ervaren safariganger, of wie op zoek is naar een pure en ongerepte wildervaring. Moderne ontwikkelingen hebben nog amper greep gekregen op dit land en Zambia heeft een relatief onaangetaste natuur en cultuur. De toeristische infrastructuur is kleinschalig opgezet waardoor er alle tijd en aandacht is voor iedere bezoeker. Daarnaast is geen enkele accommodatie hetzelfde. U kunt het zo ruig of zo luxe krijgen als u maar wilt. Dit gecombineerd met de passie voor de bush van de eigenaren van de lodges en hun persoonlijke benadering maakt een verblijf in Zambia tot een onvergetelijk avontuur.

Onbegrensde horizon
Zambia heeft fantastische wildreservaten en staat bekend om haar hartverwarmende en vriendelijke mensen. Het heeft vele nationale parken, enkele van de beste gidsen in Afrika en een variëteit aan mogelijkheden om dit te ontdekken, per voet, over het water of in een 4wd drive. Het land bestaat voornamelijk uit granietplateaus, in het westen ligt de Kalahariwoestijn en de twee grootste rivieren van Afrika ontspringen beiden in Zambia. Het land is een echt dierenrijk, met 225 soorten zoogdieren en ruim zevenhonderd soorten vogels.

Klantenrecensies

We willen jullie bedanken voor het wederom perfect organiseren van onze reis naar Botswana / Zambia. De bestemmingen, de zorgvuldig geselecteerde locaties, de belangrijke verbindingen tussen de locaties, allemaal top geregeld. We hebben ons echt geen moment zorgen hoeven te maken. Echt een zorgeloze vakantie, heerlijk. We kunnen iedereen aanraden de organisatie van dit soort speciale en “op maat gesneden” unieke reizen etc. door Clubafrica te laten verzorgen. Nogmaals dank voor deze onvergetelijke vakantie.
 
Klik hier voor meer recensies

Club@frica uw reisspecialist die u het "echte Afrika" wil laten ervaren.

YouTube