Bestemmingen -> Zuid-Afrika

Zuid-Afrika

Vorige
Volgende

Waarom een individuele rondreis naar Zuid-Afrika?
Als reisspecialist Zuid-Afrika kunnen wij ontelbare redenen bedenken om een  individuele rondreis naar Zuid-Afrika te maken. Voor onze klanten zijn de belangrijkste trekpleisters; Landschappelijke schoonheid en het hele jaar door een zonnig klimaat. Een andere troef is de enorme diversiteit aan mooie wild- en natuurparken. Veruit het bekendste wildpark van Zuid-Afrika is het Kruger National Park, een gebied half zo groot als Nederland, met een uitstekende infrastructuur waardoor het zich uitstekend leent voor een self drive safari. Minder bekend en daardoor authentieker, zijn de privé wildparken. Een absolute must voor minimaal 2 dagen. Hier gaat u 2 keer per dag met een gids op game drive en 1 keer per dag op wandelsafari. Mooie parken zijn Sabi sabi, Madikwe, Welgevonden, Tuli Block en Balule. Natuurlijk is bij het maken van een individuele rondreis naar Zuid-Afrika, het spotten van de Big 5 of 7, een belangrijk doel. En met meerdere malariavrije parken, is Zuid-Afrika zeer geschikt voor familiereizen.

Wereld-in-één-land
“Moederstad” Kaapstad (één van de mooist gelegen steden van de wereld), een rijke cultuur en natuur, het beste wildlife, fantastisch eten, uitstekende wijnen en bijzondere tradities maken dat Zuid-Afrika ook wel “wereld in één land” genoemd wordt. Kortom een zeer afwisselende vakantiebestemming, die u uitstekend kunt combineren met de Victoria Watervallen of de maagdelijke stranden van buurland Mozambique. Ook voor een korte vakantie is een individuele rondreis naar Zuid-Afrika zeer geschikt. Met alleen in de winter één uur tijdsverschil, heeft u geen last van een jetlag.

Ontdek het zelf!
Een individuele rondreis naar Zuid-Afrika is een ideale manier om het land zelf te ontdekken. Een groepsreis ontneemt u de kans, om op uw eigen unieke wijze het land echt te ervaren. U maakt dan niet uw eigen reis, maar die van de gids, volgens een vaak standaard programma. Wij Club@frica, reisspecialist Zuid-Afrika,  regelen heel graag uw persoonlijke reis, geheel op maat en zonder greintje reisstress.

Club@frica uw reisspecialist die u het "echte Afrika" wil laten ervaren.

YouTube