Inspiratie & Specials -> Top 3 Linda

Top 3 Linda

Waarom kiest Linda, reisspecialist Oost-Afrika en net terug uit Tanzania, deze 3? 

1. Kati Kati
De meest spannende plek in de Serengeti. Pure eenvoud, je voelt, ruikt en hoort hier letterlijk de natuur. Wilde dieren in en rond het kamp, ook 's nachts! Overdag de bush in en 's avonds met elkaar bij het kampvuur verhalen uitwisselen. Douchen met een "bucket shower". Geen poespas maar het echte "Out of Africa gevoel". Voor meer informatie
.

 

  Kati_Kati_Tent_ext

 


2. R
hotia Valley
Lodge met een hart en met diepe wortels in de lokale gemeenschap. Weg van de gebaande paden, geen typisch Tanzaniaans landschap maar 2 groene heuvels. De 1e met de lodge, de 2e met een weeshuis. Beiden worden gerund door een Nederlands arsten echtpaar. Als u echt in contact wil komen met de lokale bevolking en inzicht wil krijgen in het dagelijks leven, oprecht vanuit beide kanten, dan is dit de plek. Voor meer informatie.

 

  Rhotia_tent_500x333


3. Kuria Hills 

Veelbelovende luxe parel in het Noorden van Tanzania. Gaat open per 1 juni a.s. en  volgens het management is het kamp onvindbaar voor de gewone mens. De plek waar de 10 super de luxe tenten worden gebouwd, is gekozen na 3 jaar veld onderzoek en voldoet aan de meest complexe wetten van de natuur. Elke tent heeft zijn eigen "plunge pool", binnen- en buitendouche en een bad met een "view". Voor meer informatie.

 

Kuria_Hills_500x333

 

Club@frica uw reisspecialist die u het "echte Afrika" wil laten ervaren.