Inspiratie & Specials -> Special Familiereis Zuid-Afrika

Special Familiereis Zuid-Afrika

Familiereis Zuid Afrika vanaf € 2.250,- p.p.

Speciaal voor gezinnen met (jonge) kinderen hebben wij een drieweekse malaria vrije gezinsvakantie naar Zuid-Afrika samengesteld. Een verzorgde selfdrive familiereis die leuk en geschikt is voor het hele gezin met een rustig reistempo! Accommodaties die echt kindvriendelijk zijn, met een lekker zwembad en heel veel verschillende activiteiten die persoonlijk zijn in te vullen, al naar gelang de leeftijd van de kinderen.

Dag 1    VLUCHT AMSTERDAM-KAAPSTAD

Dag 1-6  KAAPSTAD
Jullie verblijven hier in een eigen cottage met een eigen kookgelegenheid en voor de nodige verfrissing is er een lekker zwembad in het fynbos gevestigd. De komende week kunnen jullie Kaapstad en omgeving verkennen. Maak bijvoorbeeld een boottocht naar Robbeneiland, ga de tafelberg op, naar de pinguïnkolonie bij Boulders Beach of wandelen op het Bloubergstrand.

Dag 7-8   WALVISSEN SPOTTEN 
Vanuit Kaapstad rijden jullie over een fraaie route langs de kust naar Hermanus. Hermanus is beroemd om zijn fantastische combinatie van lage kliffen en kristalhelder water. Het is één van de beste plekken ter wereld om vanaf het vasteland walvissen te observeren! Met een boottocht kunnen jullie op zoek naar de walvissen, haaien, robben en pinguïns!

Familiereis_Tafelberg_Kaapstad Wijnreizen_walvis_vanaf_boot Familiereizen_kinder_wandelsafari Familiereizen_kids_in_safari_wagen

Dag 9-10  HET EERSTE WILD!
Vandaag gaan jullie naar een Bush Camp. Hier ondernemen jullie de eerste self-drive safari. Samen met de kinderen op zoek naar de eerste wilde dieren. Niet de big 5, maar wel zebra’s, antilopen en prachtige kraanvogels. Ideaal voor de kinderen voor een eerste kennismaking met het Afrikaanse wild.

Dag 11-12 TUINROUTE MET STRUISVOGELS EN TREINEN 
Hier blijf je drie nachten om naar eigen wens uitstapjes te maken naar de struisvogels van Oudtshoorn, cheetah's aaien op de wildlife ranch, de lagune van Knysna, of de beroemde stoomtrein en het treinmuseum in George. Overnachting wederom op een kindvriendelijke en groene locatie.

Dag 13-15 TOCHT DOOR DE BOOMTOPPEN
De volgende stop is in Tsitsikamma. Jullie overnachten hier midden in de natuur in een van de “garden cabins”. Ook hier is weer veel te doen. Een tocht door de boomtoppen (minimale leeftijd 6 jaar), Monkey land en uiteraard de wandeltocht over de trappen en trouwbruggen langs de ruige kust.

Familiereis_Zuid-Afrika_struisvogel Familiereis_Outeniqua_stoomtrein_tuinroute Familiereizen_canopy_tour_tuinroute Familiereizen_kind_kijkt_in_schuilhut_naar_olifanten

Dag 16-17 OLIFANTEN KIJKEN
De volgende stop is bij het Addo National park. Dit park is vooral bekend om zijn grote populatie olifanten. Jullie kunnen zelf met de huurauto op zoek naar de Big 5! Goed opletten. Olifanten, buffels en neushoorns kom je waarschijnlijk wel tegen. En als je geluk hebt en goed spot wellicht ook de leeuw en de luipaard.

Dag 18-20 AFSLUITING AAN DE KUST 
De laatste stop is St. Francis Bay, een dorpje aan de Indische Oceaan. Het water is hier lekker warm vanwege een monding van de rivier. Met allerlei activiteiten en een leuk levendig haventje in de buurt is dit een heerlijke afsluiting van jullie vakantie.

Dag 21 VLUCHT NAAR AMSTERDAM

 

Familiereis_morning_walkPrijs:
De reissom voor deze gezinsvakantie is vanaf € 2.250,- per persoon, hierbij is inbegrepen;

- rechtstreekse vluchten met KLM in de T-klasse voor 2 volwassenen en 2 kinderen onder de 12 jaar
- € 395,- p.p. luchthavenbelasting en toeslagen
- transfers van en naar de luchthaven
- autohuur Avis klasse B
- alle accommodaties op basis van logies en ontbijt (alleen Kaapstad op basis van logies).

Aanpassingen zijn uiteraard mogelijk. Wij maken dan graag een aangepaste offerte voor jullie gezinsvakantie naar Zuid-Afrika of naar een van onze andere bestemmingen.

Klantenrecensies

We willen jullie bedanken voor het wederom perfect organiseren van onze reis naar Botswana / Zambia. De bestemmingen, de zorgvuldig geselecteerde locaties, de belangrijke verbindingen tussen de locaties, allemaal top geregeld. We hebben ons echt geen moment zorgen hoeven te maken. Echt een zorgeloze vakantie, heerlijk. We kunnen iedereen aanraden de organisatie van dit soort speciale en “op maat gesneden” unieke reizen etc. door Clubafrica te laten verzorgen. Nogmaals dank voor deze onvergetelijke vakantie.
 
Klik hier voor meer recensies

Club@frica uw reisspecialist die u het "echte Afrika" wil laten ervaren.