Over Club@frica -> Reisvoorwaarden en Informatie

Reisvoorwaarden en Informatie

 • Paspoort_600x360

Algemene voorwaarden Club@frica:
Reisbevestiging:Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u van ons een persoonlijk reisadvies. Op uw verzoek kunnen hierin nog wijzigingen en of aanpassingen gemaakt worden. Na het maken van de definitieve boeking ontvangt u de definitieve bevestiging met de factuur.

Betaling:
De aanbetaling van 25% dient binnen 5 dagen na de factuurdatum te worden voldaan. Indien de aanbetaling niet binnen 5 dagen na de factuurdatum is ontvangen, kan Club@frica de reis alsnog annuleren en de gemaakte kosten bij u in rekening brengen. Het restant bedrag van de factuur dient uiterlijk 56 dagen voor vertrek te worden overgemaakt aan Club@frica.

Annulering door de reiziger:
Annulering door de reiziger dient schriftelijk te worden bevestigd. De datum van het poststempel geldt als meldingsdatum van de annulering. Bij annulering is iedere reiziger de volgende bedragen verschuldigd:

 • annulering tot 56 dagen voor vertrek 25% van de reissom;
 • annulering vanaf 56 dagen tot 28 dagen voor vertrek 50% van de reissom;
 • annulering vanaf 28 dagen tot 8 dagen voor vertrek 75% van de reissom;
 • annulering vanaf 8 dagen voor vertrek 100% van de reissom.
 • Men kan dit risico afdekken door het boeken van een annuleringsverzekering.

  Voor onze volledige voorwaarden klik hier.

   

  Klantenrecensies

  We willen jullie bedanken voor het wederom perfect organiseren van onze reis naar Botswana / Zambia. De bestemmingen, de zorgvuldig geselecteerde locaties, de belangrijke verbindingen tussen de locaties, allemaal top geregeld. We hebben ons echt geen moment zorgen hoeven te maken. Echt een zorgeloze vakantie, heerlijk. We kunnen iedereen aanraden de organisatie van dit soort speciale en “op maat gesneden” unieke reizen etc. door Clubafrica te laten verzorgen. Nogmaals dank voor deze onvergetelijke vakantie.
   
  Klik hier voor meer recensies

  Club@frica uw reisspecialist die u het "echte Afrika" wil laten ervaren.

  YouTube