Over Club@frica -> Voordelen van Club@frica

Voordelen van Club@frica

Geen standaardreis met enkele aanpassingen, maar een adviseur die echt luistert naar uw wensen en deze weet te vertalen naar een unieke, onvergetelijke en persoonlijke Afrikabeleving.

 U betaalt niets voor deze service. Niet vooraf, want het persoonlijk reisadvies is geheel vrijblijvend. Ook niet achteraf, want de reissom is gelijk aan of zelfs lager dan de prijs die u betaalt als u zelf alles zou regelen.

 Wij durven buiten de gebaande paden te gaan en u bij het maken van keuzes eerlijk te adviseren, waarbij we putten uit eigen ervaringen.

Wij komen graag langs om vrijblijvend het reisadvies met u te bespreken. Dit kan zowel overdag als in de avonduren en weekenden.

 Wij zijn groot genoeg om samen te werken met gerenommeerde, betrouwbare partners. Wij zijn klein genoeg voor persoonlijk contact en te luisteren naar uw wensen.

 Alle bestemmingen en accommodaties zijn persoonlijk door onze reisspecialisten bezocht; wij adviseren uit eerste hand.

 Wij kiezen voor kleinschalige accommodaties. Van eenvoudig tot zeer luxe, maar altijd exclusief, bijvoorbeeld vanwege de unieke ligging of voortreffelijke keuken. Alle accommodaties bieden onvoorwaardelijke en persoonlijke gastvrijheid.

√ Onze themareizen worden begeleid door de beste vakspecialisten, zoals Udo Göebel, de vaste begeleider van de wijnreizen en meerdere malen uitgeroepen tot vinoloog van het jaar.

 U geniet van een optimale prijs-kwaliteitverhouding dankzij onze langdurige samenwerking met lokale leveranciers, scherpe inkoop en efficiënte organisatie.

√ Bij koersstijgingen wordt u niet verrast door prijsverhogingen achteraf. Na uw boeking verandert de prijs niet meer, ongeacht de fluctuaties in koers.

Leer meer over onze werkwijze en maak kennis met ons team!

Klantenrecensies

We willen jullie bedanken voor het wederom perfect organiseren van onze reis naar Botswana / Zambia. De bestemmingen, de zorgvuldig geselecteerde locaties, de belangrijke verbindingen tussen de locaties, allemaal top geregeld. We hebben ons echt geen moment zorgen hoeven te maken. Echt een zorgeloze vakantie, heerlijk. We kunnen iedereen aanraden de organisatie van dit soort speciale en “op maat gesneden” unieke reizen etc. door Clubafrica te laten verzorgen. Nogmaals dank voor deze onvergetelijke vakantie.
 
Klik hier voor meer recensies

Club@frica uw reisspecialist die u het "echte Afrika" wil laten ervaren.