Over Club@frica -> Wie zijn wij

Wie zijn wij

  • Cheeta met 3 jongen

Dennis Hulshoff

Opgegroeid in een echt ondernemersgezin zat het blijkbaar in de genen: een eigen bedrijf opstarten. Na mijn HBO studie heb ik bijna 10 jaar in verschillende (product) marketing functies gewerkt. Van Japanse noodles tot aan de automotive branche. Het ondernemerschap bleef echter lonken.

In 2002 heb ik mijn baan opgezegd en ben ik samen met mijn vriendin een aantal maanden gaan backpacken. En daar ontstond het idee. Mijn passie voor reizen maakte dat ik zelf al jarenlang onze reizen organiseerde en ook die van steeds meer vrienden en familie. Mensen waren zo enthousiast, dat smaakte naar meer. Het werd ineens duidelijk: Reizen verkopen dat was waar mijn hart lag. En ik geloofde dat dit maar op één manier kon, adviseren vanuit eigen ervaring. Eerst zelf iets zien dan pas verkopen. Via internet maar met de persoonlijke aandacht van een familiebedrijf. Bestemming? Afrika. Geen twijfel over mogelijk. Ik ben opgegroeid met Afrika. Mijn schoonfamilie heeft 30 jaar lang een orchideeën kwekerij in Zuid-Afrika gehad en alles daar in huis ademt Afrika uit. Ik werd niet alleen verliefd op mijn vriendin maar ook op Afrika.

Eerst vanuit kantoor aan huis en nu alweer bijna 10 jaar vanuit ons kantoor in Rijsenhout. Gelegen onder de rook van Schiphol, het kloppende hart van de reiswereld. Inmiddels heb ik een zeer professioneel team om mij heen verzameld waarmee ik dagelijks mensen help om hun reisdroom naar Afrika te verwezenlijken.

 

Dennis_Victoria_Falls_Safari_Lodge

 

 

 

 

 

Ontdek de voordelen van reizen met Club@frica!

Klantenrecensies

We willen jullie bedanken voor het wederom perfect organiseren van onze reis naar Botswana / Zambia. De bestemmingen, de zorgvuldig geselecteerde locaties, de belangrijke verbindingen tussen de locaties, allemaal top geregeld. We hebben ons echt geen moment zorgen hoeven te maken. Echt een zorgeloze vakantie, heerlijk. We kunnen iedereen aanraden de organisatie van dit soort speciale en “op maat gesneden” unieke reizen etc. door Clubafrica te laten verzorgen. Nogmaals dank voor deze onvergetelijke vakantie.
 
Klik hier voor meer recensies

Club@frica uw reisspecialist die u het "echte Afrika" wil laten ervaren.

YouTube