Over Club@frica -> Wie zijn wij ->

Wie zijn wij

  • Cheeta met 3 jongen

Frank Steijn

De afgelopen acht jaar, heb ik veel mooie plekken voor Club@frica mogen ontdekken. Hiervan ben ik meerdere malen naar Oost Afrika gereisd, om bijzondere plaatsen en accommodaties te ontdekken en u uit eigen ervaring te kunnen adviseren. Ook de eilanden Madagaskar en de Seychellen in de Indische oceaan en zelfs de meeste bestemmingen in zuidelijk Afrika heb ik met veel plezier bezocht.

Ooit begonnen als echte backpacker, kan ik nu steeds meer genieten van echte luxe accommodaties. Vaak zijn deze mooi gelegen en bieden ze een topservice. De beste daarvan hebben we natuurlijk opgenomen in onze selectie van accommodaties.

Ik combineer het werk voor Club@frica met een eigen onderneming rond het woon-werkverkeer in Nederland. Maar mijn passie voor wijnen en reizen brengt mij als ambitieuze levensgenieter toch steeds weer in Afrika.

Mijn ultieme ervaring in Afrika? Onmogelijk te zeggen. Duiken tussen de manta’s, met een luchtballon over de migratie in de Serengeti, of op een paar meter van de gorilla’s; het is niet te vergelijken. Maar van alle wildparken die ik bezocht, hebben Tarangire in Tanzania en South Luangwa in Zambia toch wel een speciaal plekje. Ongelofelijk veel gevarieerd wild, indrukwekkende natuur en onbeperkte mogelijkheden om wild te spotten. Ik ben alweer aan het plannen voor mijn volgende ontdekkingsreis…

 Frank_Steijn_5184_x_3456

Klantenrecensies

We willen jullie bedanken voor het wederom perfect organiseren van onze reis naar Botswana / Zambia. De bestemmingen, de zorgvuldig geselecteerde locaties, de belangrijke verbindingen tussen de locaties, allemaal top geregeld. We hebben ons echt geen moment zorgen hoeven te maken. Echt een zorgeloze vakantie, heerlijk. We kunnen iedereen aanraden de organisatie van dit soort speciale en “op maat gesneden” unieke reizen etc. door Clubafrica te laten verzorgen. Nogmaals dank voor deze onvergetelijke vakantie.
 
Klik hier voor meer recensies

Club@frica uw reisspecialist die u het "echte Afrika" wil laten ervaren.

YouTube