Themareizen -> Familiereizen Afrika

Familiereizen Afrika

  • Honeyguide.

Familiereizen Afrika; waarom met uw kinderen op familiereis naar Afrika?

Voor kinderen is Afrika de plek waar dieren loslopen. Dieren op safari van dichtbij bekijken maakt op kinderen -jong en oud- een grote indruk. De reactie van uw kids als zij voor het eerst oog in oog staan met een giraffe of olifant in Afrika...een onvergetelijke ervaring! Als je het de kinderen vraagt, blijkt dat 75% van de kids naar Afrika wil. En waarom? Juist, vanwege de dieren!

Voor de jonge kinderen is er safari naar de malariavrije bestemmingen Zuid-Afrika en Namibië. Voor de oudere kids zijn Kenia en Tanzania de ultieme safaribestemmingen  U heeft met een familiereis naar Afrika maximaal 1 uur tijdsverschil, dus geen last van een jetlag.

 

Tanzania_familiereis_Masia_met_kids_150 x 100Speciale beursaanbieding! Op bezoek bij de Masai. Een 12-daagse privé safari vanaf  € 2.790,- p.p. naar Kenia. Op zoek naar olifanten en leeuwen in de mooiste nationale parken van Kenia. Een gave bootsafari en een wandelsafari op de locatie van de film "Out of Africa". Een bezoek aan de thuisbasis van de Masai en maak kennis met hun ouwenoude tradities. Sluit uw vakantie af op de zonnige stranden van Mombassa. Voor meer informatie.

 

Kenia_famiiereis_prive safari_kind_met_olifanten_150 x 100Speciale beursaanbieding! Op zoek naar de Big 5. Een 14-daagse privé safari vanaf € 3.345,- p.p. Spotten van de machtige Big 5, overnachten in een luxe tented lodge middenin de Serengeti en slapen op een koffieplantage. Daal  samen met uw kinderen de Ngorongoro Crater af maak kennis met de ouwenoude tradities van de Masai en bewandel de Mount Meru waarbij u onderweg uitleg krijgt over het leven in de dorpjes en de producten die zij maken. Als afsluiting verblijft u de laatste dagen op de heerlijke witte stranden van Zanzibar en kunt u met dolfijnen zwemmen. Voor meer informatie.

 


Kololo Game Lodge lopend met kinderen giraffen zienSpeciale beursaanbieding!
21-daagse malariavrije familiereis naar Zuid-Afrika vanaf € 2.285,- p.p. Een veelzijdige familiereis met (fiets) safari, natuur, kleurrijke culturen, vreemde landschappen, bezoek apartheidsmuseum, bezoek lokaal dorp en school en een heerlijke afsluiting in Moederstad Kaapstad. Voor meer informatie.

 

 

Safari_kinderen_Kodi_in_jeep_150x100Speciale beursaanbieding! 23-daagse malariavrije familiereis met prachtige combinatie authentiek Afrika en heerlijke luxe vanaf € 3.025,- p.p. naar Zuid-Afrika. Een bijzondere reis waarbij u de machtige Drakensbergen leert kennen vanuit Lesotho, u ontspanning zult vinden aan de stranden van Umhlanga en St. Lucia, u de Panorama Route rijdt en cultuur snuift in Limpopo. Ga zelf op safari in Marakele en laat u verzorgen in het privé game reserve Madikwe als afsluiter. Voor meer informatie.

 

Club@frica uw reisspecialist die u het "echte Afrika" wil laten ervaren.

YouTube