Themareizen -> Fotografiereis Afrika

Fotografiereis Afrika

Is fotograferen uw passie? En wilt u de fijne kneepjes leren van een expert, in één van de mooiste decors die een fotograaf zich kan wensen? Ga dan mee op onze fotografiereis naar Namibië. De kracht van deze reis is dat we ons concentreren op één van de meest fotogenieke plekken op deze aarde. Het Etosha Nationaal Park in Namibië. Beroemd om haar grote hoeveelheden wild en het gouden licht!

Samen met Christian Biemans, gerenommeerd natuurfotograaf, hebben wij deze unieke fotografiereis ontwikkeld naar Namibië. Door het verblijf binnen de hekken van het Etosha National Park, hebben we de optimale kans met het zo belangrijke eerste en laatste licht te kunnen fotograferen.

Hoogtepunten
In Etosha richten wij ons 6 volle dagen op het talrijke wild dat daar voorkomt, zoals olifanten (grootste van Afrika), giraffes, neushoorns, grote kuddes zebra's, gnoes, springbokken, hartenbeesten, koedoes, impala's en diverse andere antilopensoorten. Bij de drinkpoelen vind je vaak leeuwen en hyena's, maar ook de cheeta en de luipaard komen in Etosha voor. Daarnaast zijn er veel mooie vogelsoorten (ruim 340 soorten).

fotografiereis Namibie 2012 vechtend springbok 234 x 156                Etosha_Olifant_zebra_ impala_Shuuu

Fotograferen van luipaarden
Op de terugweg naar Etosha verblijft u de laatste nacht in een privé kamp met een reservaat/opvangcentrum voor luipaarden. Mocht het u in het wild nog niet zijn gelukt dan kunt u hier fantastische beelden schieten van luipaarden.

Kneepjes van het vak
Christian leert u heel veel over de camera-instellingen, de compositie, technieken en belichting. Maar natuurlijk ook over de benadering van dieren en het kunnen inschatten van je kansen. Een begeleide fotografiereis onderscheidt zich op heel veel fronten van een gewone safari. Christian gaat bewust op zoek naar de beste fotokansen en neemt daar alle tijd voor. We hebben een uitstekende gids en we kennen de gebieden zelf ook goed.

Christian_Biemans_portretfoto_fotografiereis_Afrika_138 x 145

Reisprogramma, vertrek zaterdag 24 mei 2014
dag 1: vlucht SW Amsterdam-Frankfurt-Windhoek
dag 2: aankomst Windhoek – eerste nacht Etosha, Namutoni
dag 3: Etosha, Namutoni
dag 4: Etosha, Halali
dag 5: Etosha, Halali
dag 6: Etosha, Okaukuejo
dag 7: Etosha, Okaukuejo
dag 8: Etosha, Okaukuejo
dag 9: Erindi, Private game reserve
dag 9: vlucht Windhoek-Frankfurt-Amsterdam
dag 10: aankomst Amsterdam

Reissom: € 3.495,- p.p. met een single toeslag van € 195, - p.p.

Inbegrepen in deze reis:
- retourvlucht met Air Namibia naar Windhoek, via Frankfurt
- alle belastingen en toeslagen voor de vlucht
- vervoer in luxe bus met eigen chauffeur voor alle programmaonderdelen
- alle overnachtingen
- alle ontbijten
- reis- en fotografiebegeleiding door Christian Biemans

Aantal deelnemers
Maximum aantal deelnemers is 6. Uit ervaring blijkt dat dit een ideaal aantal deelnemers is. Zo kunt u maximaal van elkaar leren en uw ervaringen onderling delen. En Christian heeft voldoende tijd om iedereen optimaal en persoonlijk te kunnen begeleiden.

Partner
Deze fotografiereis Afrika is ook ideaal is voor partners die fotograferen leuk vinden maar hier niet alleen maar mee bezig willen zijn. Er zijn mogelijkheden voor alternatieve programma's. Of uw partner vliegt later in. En u verlengt deze reis met een persoonlijke self-drive.

 Etosha_Panorama_olifanten

 

   

Club@frica uw reisspecialist die u het "echte Afrika" wil laten ervaren.