Themareizen -> Huwelijksreizen

Huwelijksreizen

Vorige
Volgende

Uw huwelijksreis is even speciaal als uw trouwdag. Deze onvergetelijke reis dient persoonlijk en uniek te zijn – geheel afgestemd op uw wensen!

Of u wilt ontspannen op een parelwit strand, wilde dieren wilt spotten in een wildpark of een prachtige ballonvaart wilt maken… Club@frica maakt het mogelijk. Uiteraard worden alle accommodaties vooraf op de hoogte gesteld van de prachtige reden van uw reis. Dit betekent voor u dat iedereen zijn uiterste best zal doen om uw verblijf zo prettig en bijzonder mogelijk te maken. U zult de oprechte Afrikaanse gastvrijheid maximaal ervaren. Wij boeken voor u indien mogelijk de huwelijkssuite en waar mogelijk proberen wij u gratis te upgraden.  

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend huwelijksreis voorstel, want wij geloven oprecht dat er geen mooiere huwelijksbestemming is dan Afrika!

Klantenrecensies

We willen jullie bedanken voor het wederom perfect organiseren van onze reis naar Botswana / Zambia. De bestemmingen, de zorgvuldig geselecteerde locaties, de belangrijke verbindingen tussen de locaties, allemaal top geregeld. We hebben ons echt geen moment zorgen hoeven te maken. Echt een zorgeloze vakantie, heerlijk. We kunnen iedereen aanraden de organisatie van dit soort speciale en “op maat gesneden” unieke reizen etc. door Clubafrica te laten verzorgen. Nogmaals dank voor deze onvergetelijke vakantie.
 
Klik hier voor meer recensies

Club@frica uw reisspecialist die u het "echte Afrika" wil laten ervaren.

YouTube