Themareizen -> Wijnreizen Zuid-Afrika

Wijnreizen Zuid-Afrika

Vorige
Volgende

Wijnreizen Zuid-Afrika

Vanwege het drukke programma van Udo Göebel in zijn jubileum jaar is er in 2016 geen wijnreis onder leiding van Udo. Het programma voor 2017 zullen we eind 2016 bekend maken. Uiteraard maken wij heel graag voor u een individuele wijnreis of een heerlijke Zuid-Afrika reis met voldoende aandacht voor de wijn en spijs. 

Alvast ter inspiratie de wijnreis van 2015: Onze wijnreizen naar de Kaapse wijnlanden, zijn kleinschalige groepsreizen, vol persoonlijke ontmoetingen met gepassioneerde wijnboeren en chefs. “Ik laat jullie mijn vrienden zien” zegt Udo Göebel van WineMatters, vinoloog en vaste begeleider van onze wijnreis Zuid-Afrika. Onder zijn bezielende leiding bezoekt u wijnhuizen voor persoonlijke proeverijen, dineert u in bijzondere restaurants waar de koks authentiek en seizoensgebonden koken. U overnacht in kleine intieme lodges op bijzondere locaties. Uniek is dat wij met onze wijnreizen, wijn en spijs combineren met safari en natuur. Dit wordt zeer gewaardeerd door onze klanten.

Udo Göebel was de Nederlandse ‘Vinoloog van het Jaar' in 2002, 2005 en 2008. In 2006 heeft hij drie maanden in Zuid-Afrika gereisd en gewerkt om de wijnsector beter te leren kennen. Sindsdien verblijft hij ieder jaar een aantal weken in Zuid-Afrika en heeft hij inmiddels een imposant netwerk opgebouwd. In 2012 is Udo ook nog geslaagd voor de 7 examens voor Magister Vini. Een bijzondere titel die op dit moment slechts 5 personen in Nederland mogen dragen.

12-daagse Wijnliefhebbersreis Zuid-Afrika! Wijnliefhebbersreis_wijnreizen_Zuid-Afrika_kleine_zalzeDe kunst van het kleine genieten! Prachtige grote en kleine wijnhuizen in Paarl, Stellenbosch, Swartland en de hemel en aarde vlei. Heerlijke lunches bij gepassioneerde wijnmakers, wild spotten in een privé natuurreservaat, de hoogtepunten van Kaapstad en u sluit deze wijnreis Zuid-Afrika af met de walvissen in Hermanus; de beste plek ter wereld! Vertrekdatum: 2017 nog niet bekend  

Club@frica uw reisspecialist die u het "echte Afrika" wil laten ervaren.

YouTube