Themareizen -> Yogareis Kenia

Yogareis Kenia

Yoga reis Kenia
Een reis vol in- en ontspanning!

Onze nieuwste themareis is de Yoga reis naar Kenia. In samenwerking met Manfriday's en yoga-instructrice Susanne Kiemel hebben wij een vakantie samengesteld, met de nadruk op rust, yoga en genieten van de prachtige natuur en wildlife van Kenia.

De heenreis naar Nairobi is met Kenya Airways. Bij aankomst op de luchthaven worden we ontvangen door onze chauffeur/gids en reizen we per minibus met maximaal 7 personen door naar Amboseli National Park.

In Amboseli National Park vind je grote groepen olifanten, met op de achtergrond de besneeuwde toppen van de Kilimanjaro. Met een ervaren gids gaan we ’s morgens vroeg en laat in de middag op gamedrive, op zoek naar de vele wilde dieren! Tussendoor kun je kiezen voor een activiteit bij de lodge zoals een wandelsafari, een ontspannende massage of gewoon relaxen aan het zwembad! In Amboseli National Park verblijven we twee nachten in een mooie Afrikaanse eco Lodge; Ol Tukai.

Yoga reis Amboseli Ol Tukai olifanten Yoga_reis_Amboseli_Ol_Tukai_zwembad Yoga_reis_Tsavo_Severin_kamer Yoga_reis_Tsavo_Severin_restaurant_met_uitzicht_savanne

Na deze mooie eerste safari ervaring, reizen we door naar de volgende bestemming, Tsavo National Park, het grootste nationale park van Oost-Afrika. Ook hier ga je op gamedrive en maak je kans om de Big Five te zien. Andere hoogtepunten in Tsavo National Park: watervallen van Lugard en Crocodile point! We overnachten in Severin Safari Camp. Dit camp is niet omheind en is hierdoor perfect geïntegreerd in de natuurlijke omgeving. Vanuit je luxe tent heb je een prachtig uitzicht op het landschap en de voorbij trekkende dieren. De Masai strijders zorgen dat de wilde dieren op afstand blijven. 

De volgende 7 nachten verblijven we bij Manfriday's Mida Cove, een kleinschalig boutique hotel met een privéstrand. Hier begint iedere dag met een intense Vinyasa Flow yogales, gegeven door Susanne. Dit is een dynamische vorm van yoga, waarbij je de ademhaling aan de houdingen verbindt; meer energie en geestelijke rust! Op de achtergrond de geluiden van de oceaan en de vogels.

Yoga_reis_Manfridays_kamer Yoga_reis_Manfridays_yoga_op_strand Yoga_reis_Manfridays_zwembad Yoga_reis_Manfridays_yoga_warrior_pose_op_strand

Je kunt workshops volgen zoals Mindfulness en Partner Yoga. Je kunt genieten van een ontspannende massage, een wandeling over het strand of een boottocht. Susanne sluit de dag met een verdiepende Yin les. Een rustige, meditatieve vorm van yoga, waarbij de houdingen langer worden aangehouden.

Deze reis is voor zowel onervaren, beginnende en gevorderde yoga cursisten aantrekkelijk. De yogalessen zijn voor ieder niveau en yoga ervaring is niet vereist.

Donderdag vliegen we vanaf Malindi terug naar Nairobi. Hier volgt een afscheidsdiner in Ole Sereni Hotel. De terugvlucht naar Amsterdam is met KLM.

Reisprogramma:
dag 1 zondag: vlucht aankomst maandag om 06:25 uur;
dag 2 maandag: Ol Tukai Lodge, Amboseli;
dag 3 dinsdag: Ol Tukai Lodge, Amboseli;
dag 4 woensdag: Severin Safari Camp, Tsavo;
dag 5 donderdag
t/m dag 11 woensdag: Manfriday's Mida Cove, yoga programma met Susanne Kiemel;
dag 12 donderdag: Vlucht Malindi-Nairobi, afscheidsdiner Ole Sereni Hotel. Vlucht Nairobi-Amsterdam;
dag 13 vrijdag:, aankomst Amsterdam 05:40 uur

Data: zondag 8 september  t/m vrijdagochtend 20 september 2013.
Reissom: vanaf € 2.995,- per persoon o.b.v. 2-persoonskamer.

Inbegrepen in deze reis:
- Rechtstreekse, intercontinentale vlucht met KLM en Kenya Airways, Amsterdam-Nairobi v.v. in economy class;
- Binnenlandse vlucht Malindi-Nairobi in economy class;
- Alle luchthavenbelastingen en toeslagen (indicatie € 382,- p.p.*);
- Transfers van en naar de luchthavens;
- Privé 4WD minibus tijdens de safari, met eigen chauffeur/gids;
- Accommodaties, maaltijden en activiteiten zoals beschreven in het schematisch overzicht;
- Entree gelden wildparken;
- Alle valuta- en koersrisico’s.

Minimaal aantal deelnemers op deze reis is 7, het maximum aantal deelnemers op deze reis is 14.

Programma:
Reisbeschrijving Yoga Reis Kenia (PDF)

Klantenrecensies

We willen jullie bedanken voor het wederom perfect organiseren van onze reis naar Botswana / Zambia. De bestemmingen, de zorgvuldig geselecteerde locaties, de belangrijke verbindingen tussen de locaties, allemaal top geregeld. We hebben ons echt geen moment zorgen hoeven te maken. Echt een zorgeloze vakantie, heerlijk. We kunnen iedereen aanraden de organisatie van dit soort speciale en “op maat gesneden” unieke reizen etc. door Clubafrica te laten verzorgen. Nogmaals dank voor deze onvergetelijke vakantie.
 
Klik hier voor meer recensies

Club@frica uw reisspecialist die u het "echte Afrika" wil laten ervaren.